Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Corina Bud, în cel mai provocator costum de baie. Bikini cu care a atras atenția

Cântăreața Corina Bud a încins atmosfera pe rețelele de socializare cu imagini în care apare în ipostaze provocatoare, în costu de baie.

Corina Bud este una dintre cele mai non-conformiste și extravagante apariții din showbiz-ul românesc. Artista se afișează în fața fanilor ei de pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze. De curând, Corina Bud a publicat, pe contul său de pe o rețea de socializare, mai multe fotografii în care apare într-un costum de baie de culoare neagră, din două piese.

Ceea ce a atras imediat atenția a fost perechea de bikini purtată de Corina – una extrem de decupată la spate, care a lăsat la vedere posteriorul ferm și bombat al vedetei. Internauții au reacționat imediat la vederea imaginilor: ”Bună, bună, bună”, ”Ești incredibil de frumoasă, ”Superbă”, ”Bestială”, ”Perfectă”, ”Cei mai sexy chiloței”, ”Ești învechită”, ”Ai un sex-appeal aparte”, ”Arăți uimitor”, ”Perfectă”.

Ce spune Corina Bud despre formele ei

Corina Bud mărtuirisea într-un interviu că este foarte mulțumită de felul în care arată.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Artista a afirmat că nu s-a gândit niciodată să își pună silicoane și că este mulțumită de bustul ei.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”, spunea Corina Bud.

Cine este Corina Bud

Corina Bud este o cunoscută cântăreață din industria muzicală din România. A debutat în anul 2004 cu albumul ”Noi Doi”, produs de Marius Moga. Piesa care dă numele albumului a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Originară din Satu Mare, Corina a absolvit două facultăți: ASE-ul și Facultatea de Drept din București.

În plan person al, Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, împereună cu care are un băiat care se numește Robin .

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat