Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cele mai tari fotografii cu Natalia Mateuț. E bună, bună de tot!

Natalia Mateuț, în vârstă de 30 de ani, poate fi considerată una dintre cele mai senzuale apariții de pe micile ecrane.

Natalia Mateuț este o prezență extrem de atrăgătoare oriunde își face apariția. Vedeta are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic, fiind posesoarea unui trup cu forme foarte bine conturate, pe care știe foarte bine cum să și le pună în valoare în ținute  care mai de care mai sexy.

Natalia Mateuț își încântă urmăritorii din mediul online cu fotografii în care își etalează silueta perfectă și formele apetisante în ținute provocatoare sau în costum de baie.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

Povestea numelui Nataliei Mateuț

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu recent pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului. Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.  Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR