Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Cele mai incendiare fotografii cu Naba Salem, fostă concurentă la ”Bravo, ai stil”. Tânăra cu origini irakiene e sper hot!

Naba Salem face senzație cu fiecare apariție a sa în mediul online. Tânăra cu origini irakiene știe cum să înfierbânte imaginația celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Naba Salem a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost concurentă la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, în cel de-al treilea sezon.

Naba Salem, care vine din Oradea, are rădăcini irakiene. Are o frumusețe cu totul aparte și a reușește de fiecare dată să atagă atenția asupra sa.  Pe contul său de pe o rețea de socializare, Naba Salem a postat fotografii care mai de care mai provocatoare. Fie că s-a lăsat fotografiată în costum de baie sau în ținute sumare, Naba Salem a făcut furori cu formele ei mai mult decît voluptuoase, fanii din mediul online fiind mai mult decât încântați de fiecare apariție a ei.

Naba Salem este lipsită de inhibiții și pozează în cele mai incediare poziții.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

 

Naba Salem, implicată într-un scandal cu un hair stylist

După participarea la emisiunea ”Bravo, ai stil”!, Naba salem a mai fost prezentă și în alte show de televiziune. De asemenea, a participat în calitate de dansatoare în mai multe clipuri ale unor artiști.

De curând, Naba Salem a afirmat că ar fi fost bătută de Dudu, hairstylist-ul vedetor, un prieten vechi. Ea a povestit în videoclip că Dudu ar fi agresat-o fizic, arătând camerei o vânătaie de pe gât și una din zona feței, ulterior povestind și că a fost trasă de păr.

Se pare însă că Naba ar fi auzit ce spune Dudu despre ea altor clienți, astfel că a mers în salonului lui pentru a-și face dreptate.

„Eu nu am bătut-o pe Naba. Naba a venit în incinta salonului la mine, a sărit peste mine, mi-a rupt tricoul, mi-a dat doi pumni și evident că și eu, la rândul meu, am fost nevoit să mă apăr într-un fel sau altul. Am chemat poliția. Poliția o să-și facă datoria. Există camera de luat vederi, o să vă demonstrez la toți că eu nu am bătut și nici n-o să bat vreodată o femeie. Pur și simplu m-am apărat așa cum ar face oricine. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mie-mi pare rău de toată situația asta, pentru că eu am considerat-o prietena mea pe Naba, eu am iubit-o, ne-am ajutat reciproc, am fost unul lângă altul. Dar dacă ea a vrut să ajungem la situația asta, eu am vrut să mă apăr”, a spus Dudu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat