Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Carmen Grebenișan și-a arătat formele la piscină. Cum se prezintă în costum de baie

Vloggerița Carmen Grebenișan și-a surrprins fanii din mediul online cu o serie de fotografii în care apare la piscină. Vedeta și-a etalat formele într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print. Interrnauții au reacționat imediat ce au văzut imaginile date publicității de Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan  s-a lăsat fotografiată la piscină.

Vloggerița a pozat într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu animal print, care i-a pus în valoare silueta și formele.

Carmen Grebenișan și-a arătat formele la piscină. ”La ce etaj, de ai așa priveliște?”

Fotografiile postate de Carmen Grebenișan au primit numeroase aprecieri din partea internauților.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Foarte frumos La ce etaj… de ai asa priveliste?”, ”Ce trup”, ”Superb cadru”, au comentat unii dintre cei care au văzut imaginile.

Carmen Grebenișan este căsătorită cu Alex Militaru

Carmen Grebenișan a făcut declarații despre cununia civilă la postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a mărturisit că evenimentul a fost mult mai frumos decât și-a imaginat ea. „A fost mult mai frumos decât îmi imaginam! M-am întors cu spatele și le-am spus că dacă mă fac să plâng o să stau cu ochelarii de soare și seara. Lumea nu și-a dat seama dacă a fost cununia sau doar nunta pentru că noi am făcut o combinație între nuntă și cununie, doar că nu a fost nimic religios”, a declarat Carmen Grebenișan.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?