Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Carmen Brumă a împlinit 44 de ani și arată de excepție. ”Nu sunt lucruri pe care să le regret cu adevărat”

Carmen Brumă a împlinit 44 de ani de curând. Vedeta arată de excepție.

În data de 9 mai, Carmen Brumă și-a aniversat ziua de naștere. Vedeta a împlinit 44 de ani și arată extraordinar de bine, fiind într-o formă fizică de invidiat. Potrivit click.ro, Carmen Brumă a marcat împlinirea celor 44 de ani printr-o ședință foto în costum de baie, fotografiile fiind realizate de Marius Bărăgan.

“Mă simt bine la 44 de ani, poate chiar mai bine decât înainte de 40. Nu sunt lucruri pe care să le regret cu adevărat. Toate experiențele, alegerile greșite sau mai puțin inspirate pe care le-am făcut m-au făcut omul care sunt astăzi. Prefer să mă concentrez pe ce voi face în viitor pentru că am învățat să apreciez altfel valoarea timpului. La 44 de ani, regretele mă încurcă. A fost măgulitor pentru mine că, înainte cu câteva zile de a împlini 44 de ani, mi s-a propus să pozez pentru o nouă colecție de costume de baie a designerului Luiza Ganea, cu care colaborez de mai mulți ani”, a declarat Carmen Brumă pentru sursa mai sus-menționată.

Carmen Brumă formează un cuplu cu Mircea Badea și are un băiețel

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În ultima perioadă de timp, Carmen Brumă a postat în mediul online numeroase fotografii în care apare în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

Vedeta de televiziune a fost întrebată ce părare are partenerul ei de viață, Mircea Badea, despre aparițiile ei sexy. ”Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta şi aşa a fost tot timpul”, a explicat Carmen Brumă pentru click.ro.

Cum se menține în formă Carmen Brumă

Carmen Brumă are 58 de kilograme și un trup foarte bine tonifiat.

Carmen Brumă este cunoscută ca fiind adepta stilului de viață cât mai sănătos și a practicării frecvente a sportului. Vedeta a oferit recent detalii despre meniul său.

”Îmi este greu să dau exemple pentru că nu mănânc zilnic acelaşi lucru. Nu e sănătos să faci asta! Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”, a spus Carmen Brumă.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR