Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Câștigătoarea ”X Factor” s-a pozat în așternuturi

Bella Santiago, în vârstă de 31 de ani,  este o cântăreață originară din Filipine care a reușit să se impună pe scena muzicală din România. Nu doar că are o voce extrardinară, dar și arată spectaculos. Vedeta și-a încântat fanii cu fouă fotografii pe care le-a făcut în dormitor și în care apare în așternuturi.

Bella Santiago este o cântăreață filipineză stabilită în România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc după ce a fost finalistă la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, în anul 2016. În anul 2018, Bella Santiago a câștigat show-ul ”X Factor”, de la Antena 1.

Bella Santiago a reușit să cucerească publicul din România cu muzica ei, cu dansurile senzuale pe care le face în show-uri, dar și cu fizicul ei.

Bella Santiago, mai provocatoare ca niciodată. Ce reacții au avut fanii după ce au văzut-o în așternuturi

Pe contul ei de socializare, Bella Santiago a postat două fotografii din drmitor. Artista apare în așternuturi. ”Poza in pat”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Postarea a primit numeroase like-uri și comentarii de la internauți.Ești la fel de frumoasă și când te trezești din somn, Bella”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, au complimentat-o fanii pe Bella Santiago.

Cum a fost cerută în căsătorie Bella Santiago

Bella Santiago formează un cuplu cu Nicolae Ionuț Grigore. Vedeta are o fiică dintr-o relație anterioară. Artista a reușit să o aducă pe fiica ei în România de curând. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Bella Santiago a povestit cum a fost momentul în care a fost cerută în căsătorie.

”A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă.

A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea”, spunea cântăreața.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat