Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Antonia, mai sexy ca niciodată. Cum s-a lăsat fotografiată vedeta

Antonia s-a afișat mai sexy ca niciodată în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare.

În urmă ci câteva zile, Antonia a împlinit 32 de ani, ocazie cu care a postat, pe contul ei de socializare, o fortografie în care apare într-o ipostază provocatoare. Îmbrăcată într-un body de culoare neagră, Antonia a pozat astfel încât să își scoată în evidență atuurile fizice.

Reacțiile internauților au apărut imediat. ”A fost printre primele 10 cele mai frumoase femei din lume! Ce-i al ei ee al ei”, ”Mă mir de nu ți-e rușine”, ”Vai, dar urât mai postezi”, ”Dacă vine Alex acasă și te găsește în poziția asta îți mai face cadou un băiețel”, ”Oh, cât de sexy și frumoasă”, ”Inteleg ca ai 32 e super, dar tu esti absolut superba si arati asta si printr-o poza mai decenta”, ”Cam vulgara și cam agresiva. Ma așteptăm la mai mult stil, clasa”, ”Ar putea să-și facă niște poze mai decente că are copii mărișori”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Antonia le-a primit de la cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Antonia are o familie fericită alături de Alex Velea

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

Alex Velea a povestit de curând ce s-a întâmplat după ce el și Antonia au confirmat relația și cum au făcut față comentariilor care s-au făcut pe seama lor. „Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii. Suntem niște oameni care șia-u căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a declarat Alex Velea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR