Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Antonia a încins netul. Apariție de infarct în lenjerie intimă!

Cântăreața Antonia, în vârstă de 33 de ani, a încins atmosfera în mediul online. Aceasta a dat publicității mai multe fotografii pe carre le-a realizat în cadrul unei ședințe foto. În două dintre imagini, Antonia apare în lenjerie intimă, fiind mai povocatoare ca niciodată. Imaginile au stârnit un val de reacții în rândul intenauților.

Antonia este considerată ca fiind una dintrre cele mai frumoase vedete din România.

Cântăreața și-a etalat fizicul de invidiat în cadul unei ședințe foto. În unele dintre imaginile pe care vedeta le-a făcut publice pe contul său de socializare, aceasta apare în lenjerie intimă, fiind mai incitantă ca niciodată.

Antonia a încins netul. A primit numeroase comentarii

Imaginile postate de Antonia au atras imediat atenția intenauților și au atras o mulțime de comentarii din partea acestora.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Cea mai hot femeie din România”, ”Spectaculoasă”, ”Fata asta e perfecțiunea”, ”Ești bună”, ”Ești cea mai bună din România”, ”Ai și tu 3copii chiar nu îți e rușine?”, ”Exagerezi foarte rău cu pozele astea”, ”Ce femeie frumoasa si eleganta. Respect maxim”, ”Perfecțiunea”, ”Vulgară”, ”Hot”, i-au transmis Antoniei cei care îi urmăresc activitateas în mediul online.

Antonia formează un cuplu cu Alex Velea și are trei copii

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR