Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Anna Lesko, din nou dezbrăcată. Vedeta, mai fierbinte ca niciodată!

Cântăreața Anna Lesko știe cum să înfierbânte imaginația bărbațiilor. Vedeta a pozat iarăși într-o ipostază mai mult decât provocatoare.

Anna Lesko este lipsită de inhibiții. Artista nu ezită să-și arate trupul în toată spelndoarea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. În cea mai recentă imagine postată în mediul online, Anna Lesko apare din nou într-o ipostază fierbinte. Vedeta a pozat din nou dezbrăcată.

Anna Lesko a avut însă grijă să-și acopere zonele intime cu un coșimens din rafie, astfel încât să pună la încercare imaginația celor care o urmăresc online, dar și să fie sigură că nu arată mai mult decât ar fi dori.

Are o poveste de viață impresionantă

Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979. Vedeta provine dintr-o familie deloc simplă: tatăl artistei este la fel pasionat de arta muzicală și cântă la mai multe instrumente, cum ar fi chitara și acordeonul, serviciul de bază fiindu-i în domeniul inginerie și construcție.

Mama interpretei se ocupă de afacerea de familie “Cooperativa”, care confecționează diverse articole vestimentare. În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

În ceea ce privește viața sentimentală, Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90.

De-a lungul anilor, despre Anna Lesko s-a spus că ar mai fi avut relații cu liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat