Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. A încins iar atmosfera pe internet!

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, a încinc din nou atmosfera pe rețelele de socializare. Artista a postat mai multe fotografii în care apare  fără haine, în așternuturi. Imaginile au atras imediat atenția celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, care s-au grăbit să îi trimită tot felul de mesaje vedetei.

Anna Lesko este cunoscută pentru aparițiile sale incendiare.

Artista a înfierbântat din nou atmosfera pe rețelele de socializare, acolo unde a publiicat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată în pat. Vedeta a pozat în așa fel încât să nu lase la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Anna Lesko, dezbrăcată în așternuturi. ”Te-a trădat oglinda”

Fotografiile postate de Anna Lesko au atras imediat atenția internauților.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Ești cea mai frumoasă femeie”, ”Superbă”, ” Bestial de frumoasă. Foarte sexy. Magnifică. Unică. Tot respectul”, ”E clar…daca e sa atribuim termenul de “diva” in adevaratul sens al cuvantului unei femei din showbiz-ul romanesc …Anna Lesko e singura,in acceptiunea mea, care merita si i se potriveste pe deplin acest statut…”, ”Anuska, te-a trădat oglinda!”, ”Nota 10”, ”Frumos peisajul…”, sunt measajele primite de cântăreață în mediul online.

Ce a declarat Anna Lesko despre despărțirea de tatăl băiețelului ei

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important