Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Andreea Bănică se relaxează pe plajele din Grecia. ”Am și eu celulită”

Cântăreața Andreea Bănică se relaxează alături de soțul ei pe plajele din Grecia. Vedeta își încântă admiratorii cu fotografiile în care pozează în costum de baie.

Andreea Bănică este o prezență atrăgătoare pe plajă. Cu formele sale apetisante, artista atrage toate privirile ca un magnet.

Cântăreața și-a surprins fanii cu imagini care mai de care mai frumoase din vacanța pe care o petrece în Grecia.

Admirată pentu formele pe care le are, Andreea Bănică le-a mărturisit admiratoarelor sale din mediul online care este secretul unui trup fără celulită.


“În urma pozelor din vacanță, m-ați întrebat cum de nu am celulită. Sunt sinceră cu voi, am și eu celulită, cred că multe femei se confruntă cu „problema“ asta la un moment dat, e ceva normal. Secretul meu e că iau măsuri imediat ce apare. La primele semne, am început să merg mai mult pe jos, să fac masaj cu bambus, să folosesc produse speciale cu ingrediente termoactive, am grijă la alimentație (de evitat prăjelile!).

27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Se poate scăpa de celulită, însă numai dacă faci efort, nu trece ca prin minune, dar aș vrea eu să fie așa. Nu uitați că nimeni nu e perfect, toate avem imperfecțiuni, depinde de noi dacă ne acceptam așa cum suntem sau vrem mai mult. Fiecare femeie decide pentru ea, normal. Important e să fim sănătoase, să ne iubim corpul și să avem grijă de noi!”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram, potrivit protv.ro.

De ce a plecat în vacanță doar cu soțul ei

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Andreea Bănică a explicat și de ce a ales să plece în vacanță în Grecia doar cu soțul ei, Lucian Mitrea, fără cei doi copii ai lor, Sofia și Noah.

”De câte ori plecăm în vacanță fără copii, aceeași întrebare: de ce nu i-am luat cu noi? ? Simplu: părinții au nevoie de momente singuri, de dimineți în care să își bea cafeaua fără să stea cu gândul la ce mănâncă copilul sau să se împiedice de jucării prin casă. Ne încărcăm bateriile și ne întoarcem mai fresh, așa cum au nevoie de noi! Le ducem dorul, normal, dar îi știm bine, în siguranță.

Toată vară ne-am tot dus la Eforie, acolo unde se simt foarte bine, au apă, soare, tot ce vor. O vacanță cu yachtul nu este potrivită pentru un copil, mai ales așa mititel cum e Noah. Nici nu cred că le-ar fi pe plac, pentru că noi am venit să ne relaxam, ei ar fi vrut să se joace și nu ar fi avut unde”, a spus vedeta.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR