Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Alina Pușcaș, siluetă de vis. Și-a arătat formele pe plajele din Grecia

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș, în vârstă de 34 de ani, are o siluetă de vis, deși a trecut prin trei nașteri.

Alina Pușcaș, prezentatoarea de la Antena 1, are trup de model. Aceasta și-a etalat silueta impecabilă în costum de baie pe plajele din Grecia. Deși a trecut prin trei nașteri, vedeta de televiziune are forme fără reproș, lucru pe care l-au observat toți cei care i-au văzut pozele din vacanță.

”Vrem să vă vedem mereu așa în formă. Sunteți admirabilă”, ”Ești superbă”, ”Ești admiurabilă”, ”Nu am cuvinte”, ”Frumoasă”, ”Cât de frumoasă poți să fii”, ”Hot mama”, i-au transmis prietenii virtuali Alinei Pușcaș.

Care este melodia cea mai periculoasă pentru șoferi, dacă o ascultă la volan. E una dintre preferatele românilor!
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

A fost infectată cu coronavirus

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată.

”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?