Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Alexandra Stan și-a etalat formele în Beirut. Apariție spectaculoasă a vedetei în costum de baie!

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 33 de ani, a dat publicității mai multe imagni în care aparre în costum de baie în vacanța petrecută în Beirut, Liban.  Vedeta și-a etalat formele apetisante într-un costum de baiie minuscul, care i-a scos în evidență atuurile fizice. Fotografile respective au atras imediat atenția celor care o urmăresc pe artistă în medul online.

Într-un costum de baie minuscul, din două piese – așa s-a afișat Alexandra Stan în mediul online.

Imaginle au fost făcute în Beirut, Liban, acolo unde artista s-a relaxat într-o vacanță.

Alexandra Stan și-a etalat formele în Beirut.  ”Ți-a rămas sutienul mic, fată”

Fotografiile postate de Alexandra Stan în medul onlne au atras numeroase apreceri, da și tot felul de comentarii din partea fanilor.

”Super”, ”Te iubesc”, ”Ești superbă și foarte frumoasă, super sexy”, ”Frumoasă și deșteaptă”, ”A cam luat-o pe ulei Alexandra…”, ”Minunată”, ”Așa da”, ”Frumoasă”, ”Drăguță ca de obice”, ”Frumoase fotografii”, ”Barbie frumoasă și hot”, ”Foarte frumoasă”, ”Ești super”, ”Bună rău de joacă….”, ”Cred că te-ai scrantit îmbrăcată așa în Beirut!”, ”Wow”, ”Corp superb”, ”Ești maxim”, ”Ți-a rămas sutienul mic, fată”, ”Frumumusețe”, ”Iar suferă DIVELE de atenție!Au început să publice poze cu ele dezbrăcate iar…”, au scris internauții pe contul de socializare al Alexandrei Stan.

Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Alexandra Stan a fost căsătorită cu Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire. Prezentă la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Alexandra Stan a făcut declarații despre mariajul pe care l-a avut și despre relația cu fostul său soț.

„Pentru Emanuel, tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să blochez multă lume, și am făcut-o, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă, că e ceva întunecat în viața mea, iar el a venit să mă ajute. Asta era percepția”, a mai declarat Alexandra Stan.

 

„Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, să-ți spună că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine”, a încheiat aceasta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR