Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Alexandra Stan, răvășitoare. Și-a expus posteriorul în cel mai decupat costum de baie

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a avut o nouă apariție incendiară în mediul online. Aceasta a pozat într-un costum de baie foarte decoltat, care i-a scos în evidență toate formele, în special posteriorul ferm și bombat. Reacțiile celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online nu au întârziat să apară.

Alexandra Stan nu încetează să-și surprindă fanii din mediul online cu apariții care de care mai provocatoare.

De data aceasta, artista a postat, pe contul său de soc ializare, mai multe imagini în care apare într-un costum de baie foarte colorat, dar și foarte decupat.

Alexandra Stan, răvășitoare. Reacții peste reacții din partea internauților

În imaginile respective, Alexandra Stan a pozat astfel încât să-și puună cât mai bine în valoare atuurile fizice, în special posteriorul ferm și bombat.

Fotografiile au provocat numeroase reacții din partea interrnauților: ”Dacă nu o arătai și pe față și pe dos nu mai venea vara”, ”Ești o zeiță”, ”Este unică, iar din acest motiv o iubim”, ”Ofc, Doamne!”, ”Crezi ca ești mai frumoasă? Ești frumoasă și îmbrăcată”, ”Bravo, ai stil”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, ”Sexy”, ”Posteriorul tău arată mare în acest costum”, ”Mai bine te puneai goală,că e tot aia!”, ”Super”, ”Îți dau like pentru fundul ăla mișto”, ”Super porrno Alexandra”, ”Drăguț”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Alexandra Stan a fost căsătorită cu Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire. Prezentă la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Alexandra Stan a făcut declarații despre mariajul pe care l-a avut și despre relația cu fostul său soț.

„Pentru Emanuel, tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să blochez multă lume, și am făcut-o, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă, că e ceva întunecat în viața mea, iar el a venit să mă ajute. Asta era percepția”, a mai declarat Alexandra Stan.

 

„Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, să-ți spună că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine”, a încheiat aceasta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat