Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Alexandra Stan, răvășitoare. Și-a expus posteriorul în cel mai decupat costum de baie

Cântăreața Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani, a avut o nouă apariție incendiară în mediul online. Aceasta a pozat într-un costum de baie foarte decoltat, care i-a scos în evidență toate formele, în special posteriorul ferm și bombat. Reacțiile celor care o urmăresc pe vedetă în mediul online nu au întârziat să apară.

Alexandra Stan nu încetează să-și surprindă fanii din mediul online cu apariții care de care mai provocatoare.

De data aceasta, artista a postat, pe contul său de soc ializare, mai multe imagini în care apare într-un costum de baie foarte colorat, dar și foarte decupat.

Alexandra Stan, răvășitoare. Reacții peste reacții din partea internauților

În imaginile respective, Alexandra Stan a pozat astfel încât să-și puună cât mai bine în valoare atuurile fizice, în special posteriorul ferm și bombat.

Fotografiile au provocat numeroase reacții din partea interrnauților: ”Dacă nu o arătai și pe față și pe dos nu mai venea vara”, ”Ești o zeiță”, ”Este unică, iar din acest motiv o iubim”, ”Ofc, Doamne!”, ”Crezi ca ești mai frumoasă? Ești frumoasă și îmbrăcată”, ”Bravo, ai stil”, ”Frumoasă”, ”Superbă”, ”Sexy”, ”Posteriorul tău arată mare în acest costum”, ”Mai bine te puneai goală,că e tot aia!”, ”Super”, ”Îți dau like pentru fundul ăla mișto”, ”Super porrno Alexandra”, ”Drăguț”.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Alexandra Stan a fost căsătorită cu Emanuel Necatu

Cântăreața Alexandra Stan a decis în 2021 să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu. După nunta din luna aprilie a anului trecut au apărut probleme în mariajul Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu, astfel că cei doi au ajuns la despărțire. Prezentă la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Alexandra Stan a făcut declarații despre mariajul pe care l-a avut și despre relația cu fostul său soț.

„Pentru Emanuel, tot anturajul meu, toate prietenele mele, oamenii cu care lucram, oamenii pe care îi știam, toți aveau o influență proastă asupra mea. Și chiar mă pusese să blochez multă lume, și am făcut-o, ca să mă rup cu totul. Eu am crezut că sunt eu undeva, într-un punct în care nu-mi dau seama ce se întâmplă, că e ceva întunecat în viața mea, iar el a venit să mă ajute. Asta era percepția”, a mai declarat Alexandra Stan.

 

„Mi-am dat seama mai târziu că el încerca să mă rupă de tot, ca să mă acapareze el și să mă manipuleze. Asta era, de fapt. Adică nu zic. Da, m-a îndreptat mai mult către credință și către Dumnezeu, dar eu oricum întotdeauna am fost credincioasă. Un om te învață, dar nu trebuie să te sperie, să-ți spună că toți din viața ta îți vor răul, toți vor să te manipuleze, să profite de tine”, a încheiat aceasta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat