Categorii: Monden Vedete Romania

Fostul iubit al Alexandrei Stan are o nouă relație. Ce spune despre actuala femeie din viața lui

Bogdan Stăruială, fostul iubit al cântăreței Alexandra Stan, și-a refăcut viața. Aceasta este îndrăgostit lulea de noua parteneră de viață.

Bogdan Stăruială, care i-a fost iubit și manager Alexandrei Stan timp de patru ani, este în culmea fericirii. Acesta este îndrăgostit din nou.

Fostul partener al Alexandrei Stan a făcut publice imagini cu noua sa iubită, o tânără pe nume Ana Ilie. Bogdan Stăruială are numai cuvinte de laudă la adresa noii partenere.


”Ea este iubirea vieții mele. Dragostea, respectul și admirația ce o simt pentru acest om ridică întrega mea ființă la un nivel mai rafinat, de conștiință și iubire”, a spus Bogdan Stăruială, potrivit libertatea.ro.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

”Sunt extrem de recunoscător pentru că există în viața mea. Asemănările dintre noi și faptul că ne completăm creează o interacțiune veselă, sclipitoare și înălțătoare. Iubire, dragoste și… multă dragoste”, a adăugat Bogdan Stăruială.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important