Categorii: Monden Vedete Romania

Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România! Ce a ajuns să facă acum mulatra Ana

Alex Velea a divorțat de fosta parteneră, Ana, în 2014, după aproape trei ani de mariaj. Solistul a părăsit-o pe mulatră pentru Antonia, femeia care i-a dăruit doi băieți minunați.

Fosta soție a lui Alex Velea a plecat definitiv din România!

În urma divorțului, artistul i-a lăsat Anei o mașină, un apartament și un cont în bancă, în speranța că aceasta va suferi mai puțin. Din păcate, Ana a fost devastată după ce Alex Velea a decis să se despartă de ea pentru frumoasa Antonia.

‘Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit’, spunea Velea după divorț.

Pentru a uita de fostul soț, Ana s-a concentrat mai mult pe carieră. Când a divorțat de Velea, aceasta era studentă în anul 4 la Facultatea de Medicină și dorința ei cea mai mare era să ajungă un medic renumit. Bruneta Cel care a încurajat-o enorm a fost tatăl său, de profesie chirurg cardiolog în Londra.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Iată că visul i s-a împlinit, iar Ana a părăsit definitiv România în 2019. În 2016, ea a terminat Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, specialitatea Psihiatrie și a deschis rapid un cabinet de psihiatrie în București, până anul trecut.

Ana a decis să părăsească România și să se mute în Marea Britanie, alături de cei doi frați ai ei. Potrivit Wowbiz, fosta soție a lui Alex Velea lucrează acum ca medic la National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR