Categorii: Monden Vedete Romania

Fosta soție a lui Alex Bodi a recunoscut că-l mai iubește. Ce i-a transmis Iulia Sălăgean: ‘Iubirea nu moare’

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, a avut o intervenție telefonică la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, unde a recunoscut că încă îl mai iubește pe tatăl fiicei sale. 

Iulia Sălăgean a vorbit despre Alex Bodi, după ce afaceristul s-a despărțit de rusoaica Daria Radionova. Blondina a mărturisit că mai speră la o împăcare cu el și este de părere că a fost singura care l-a iubit cu adevărat.

Ea a mai spus că Bianca Drăgușanu și Daria Radionova nu au avut sentimente reale pentru el. 

Fosta soție a lui Alex Bodi, mesaj inedit pentru afacerist

”L-am iubit cu adevărat și a fost iubire necondiționată. A întrebat-o pe Daria dacă l-a iubit și ea a spus că da, din toată inima și acum nu-l mai iubește. Cum adică? Ieri l-ai iubit, azi nu-l mai iubești? Iubirea nu moare. Asta este problema. Da, o să-l iubesc toată viața, pentru că a fost un om cu care mi-am petrecut 5 ani din viață, mi-am dorit un copil, copilul nostru a fost un copil dorit, am trecut prin foarte multe greutăți.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Nu poți să fii lângă un bărbat doar când îi este bine și după, când îți arată o părticică mai proastă, că este stresat sau presat, având vedere situația care este, gata, nu-l mai iubești. Nici nu cred că a fost iubire.”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Iulia Sălăgean speră la o împăcare

Iulia Sălăgean a mai declarat că lucrurile trebuie să vină de la sine între ea și Alex Bodi. Cei doi au împreună o fiică.

”Nu stau la colț de stradă să aștept, gata, a plecat și aia și aia. Eu îl cunosc pe Alex foarte bine. Nu am nevoie de chestii sau să-i pun condiții sau ”împacă-te cu mine”. Astea trebuie să vină de la sine, natural, să simtă și el”, a continuat fosta soție a afaceristului.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?