Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae. ”Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”

Actorul Florin Piersic Junior, în vârstă de 54 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluii nebănute din mariajul pe care l-a avut cu Adriana Nicole, care a fost dansatoare la show-ul ”Surprize, surprize”. ”Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a declarat acesta.

Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani, este unul dintre numele grele din lumea teatrului și a cinematografiei din țara noastră.  În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersic Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

Fiul cel mare al lui Florin Pesic, Florin Piersic Junior, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D. Printre altele, actorul a făcut dezvăluiri despre căsnicia de scurtă durată pe care a avut-o cu Adriana Nicolae. Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, pe vremea aceea dansatoare la “Surprize, surprize”, astăzi ea fiind antrenoare de fitness. După Adriana, Florin Piersic Jr. nu a mai cerut nicio femeie de soție.

Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae. ”A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție”

Printre altele, Florin Piersic Junior a fost întrebat de Denise Rifai: „V-ați jurat să nu vă mai căsătoriți niciodată?”.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva. Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a răspuns actorul, potrivit click.ro.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR