Categorii: Monden Vedete Romania

Florin Pastramă, despre momentul în care s-a pocăit. ”Mi-a spus niște lucruri pe care nu le știa nimeni. Și eu uitasem de ele, am încremenit”

Florin Pastramă a explicat cum a fost momentul în care s-a pocăit. Experiența a fost una specială pentru soțul lui Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă a decis să se pocăiască în urmă cu ceva timp. Despre această experiență a povestit soițul lui Brigitte Pastamă în cadrul reality show-ului pe care cei doi îl au la postul de televiziune Antena Stars.

În prima săptămână în care a ajuns la București, acesta a fost dus la biserică de către Brigitte, loc în care a cunoscut-o pe sora Marina.

„Sora Marina mi-a spus niște lucuri pe care nu le știa nimeni. Și eu uitasem de ele, am încremenit. Atunci Dumnezeu a lucrat. În prima săptămână când am ajuns la București m-a dus Brigitte la biserică. Te întreabă: „Crezi că Domnul Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu?” Mi-am predat sufletul. Asta înseamnă că Îl primești pe Domnul Iisus în sufletul tău”, a mărturisit Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

El a explicat și cum a fost experiența pe care a trăit-o la biserică.

„M-am botezat, m-a băgat în apă și a treia săptămână m-am dus pentru Duhul Sfânt. S-a rugat Brigitte mult de tot și a luat Duhul Sfânt. Alții au 10, 15 ani și nu au primit. Tu trebuie doar să te rogi la Dumnezeu și îți schimbă viața”, a completat actualul partener de viață al lui Brigitte Pastramă.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în 2019

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Brigitte și Florin Pastramă își doresc foarte mult să aibă un copil împreună.

“Brigitte mi-a schimbat viaţa, mulţumesc lui Dumnezeu, în foarte bine, nu în bine. Vreau să spun că am două munci: una la shaormerie şi seara acasă. Trebuie să semnez condica în fiecare seară, când muncim la un bebe. Am reclamaţii seara acasă. La muncă nu am reclamaţii”, a declarat Florin Pastramă într-un interviu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat