Categorii: Știri Stiri externe Viral

Fiica Madonnei, apariție senzațională într-un body

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a arătat incredibil de bine când a ieșit în New York City într-un body negru îndrăzneț care i-a expus silueta ucigașă și vasta gamă de tatuaje. În prezent, Lourdes lucrează pentru a se impune ca și cântăreață, ceea ce înseamnă că calcă pe urmele mamei sale, Madonna, vedetă pop.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, a avut grijă ca toate privirile să fie fixate ferm pe ea când a ieșit în New York City.

Lourdes, în vârstă de 26 de ani, a apărut într-o ținută îndrăzneață, complet neagră, la expoziția Mugler Couturissime de la Muzeul Brooklyn, marți seara (15 noiembrie).

Fiica Madonnei, apariție senzațională într-un body

Ea a uimit absolut camerele de luat vederi în body-ul negru elegant și transparent care i-a expus figura și vasta gamă de tatuaje pe corp.

Lourdes a arătat incredibil în timp ce a pozat în costumul abia decoltat, care avea un decolteu decoltat și dungi negre care îi traversau abdomenul și picioarele.

Ținuta ei atrăgătoare a lăsat puțin loc imaginației

Cântăreața a avut dungi care au făcut-o să se evidențieze, care erau liniare pe abdomen și se întindeau în sus, spre partea de sus a corpului, dar erau în formă de vârtej și de zebră în partea de jos și se înfășurau elegant în jurul picioarelor ei.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Acestea au navigat până jos, trecând pe lângă tanga, până la perechea de stilettos negri eleganți ai lui Lourdes, care i-au pus în evidență unghiile albe contrastante de la picioare.

Ținuta ei atrăgătoare a lăsat puțin loc imaginației și a fost modalitatea perfectă de a onora munca revoluționară a regretatului designer Thierry Mugler, care a murit în ianuarie.

Fashionista și-a completat look-ul cu o jachetă de piele neagră pe care a lăsat-o să îi atârne liber pe umeri.

Ea a făcut mai multe poze pentru aparatul de fotografiat, dintre care una în care și-a ridicat degetul mijlociu și o alta în care a optat pentru semne jucăușe de “pace”.

Este clar că Lourdes preferă dungile, deoarece a mai defilat pentru Mugler în iunie, când a purtat un tricou bej cu dungi.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR