Categorii: Monden Vedete Romania

Fiica lui Adi Bărar, mesaj dureros după ce și-a înmormântat tatăl: ‘Drum lin către stele tati’

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a decedat la 61 de ani, după ce s-a infectat cu coronavirus. Solistul lăsat multă durere în sufletele familiei, a colegilor de trupă și a fanilor acestuia.

El a fost înmormântat marți, 9 octombrie, într-un cimitir din Timișoara. Din cauza pandemiei de coronavirus, la funeralii au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați.

Adi Bărar a fost înmormântat

Fiica artistului nu-și revine după moartea tatălui său. După ce și-a condus părintele pe ultimul drum, Delia Bărar a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Ea a publicat și o fotografie cu Adi Bărar.

”Așa vreau să mi te amintesc. Cu zâmbetul pe buze, cu o energie care nu va putea fi vreodată egalată. E o pierdere imensă care nu poate fi cuprinsă în cuvinte, însă știu sigur că nu vei fi uitat vreodată. , spunea el. Ne luăm rămas bun de la el ca și pământean, dar îl vom păstra în suflet mereu, pentru că ceea ce a creat el nu va muri niciodată.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Drum lin către stele tati, sufletu-mi spune mi-e dor, îmi vine să strig ajutor, aș vrea să mă fac vrăjitor sau aripi să-mi crească să zbor, pân’ la lună și pân’ la stele aș zbura, pân’ la soare n-ar fi departe-n mintea mea, să te mai zăresc măcar o dată aș vrea…”, a fost postarea tulburătoare a fiicei lui Adi Bărar.

Adi Bărar a murit pe 8 martie. El era internat în stare gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul Județean din Timișoara.

”Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta”, a declarat medicul Dorel Săndesc.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR