Categorii: Știri Stiri externe Viral

Fanii descoperă “râsul fals” al lui Cristiano Ronaldo, după ce Goncalo Ramos a făcut spectacolul minune al Portugaliei

Cristiano Ronaldo a fost acuzat că a arătat un râs fals în fața camerelor de filmat în timp ce înlocuitorul său, Goncalo Ramos, a marcat un gol în victoria Portugaliei în fața Elveției. Un fan a scris: “Ronaldo aici forțează râsul, dar moare de furie în interior”. Jucătorul în vârstă de 37 de ani a aplaudat, de asemenea, mulțimea care l-a primit cu entuziasm atât înainte, cât și după spectacolul său de excepție, în care a marcat înainte ca steagul de offside să fie ridicat.

Fanii de la Cupa Mondială au văzut ceea ce au crezut a fi un râs fals al lui Cristiano Ronaldo, în timp ce veteranul a reacționat la faptul că înlocuitorul său portughez Goncalo Ramos a reușit al doilea său gol din cele trei.

Fostul atacant de la Manchester United, Juventus și Real Madrid a fost lăsat pe bancă de Fernando Santos, iar Ramos, în vârstă de 21 de ani, a marcat apoi trei goluri în victoria cu 6-1, transmite dailystar.co.uk.

Fanii descoperă “râsul fals” al lui Cristiano Ronaldo

În ciuda faptului că a jucat doar ultimele 20 de minute de pe bancă, camerele de luat vederi au petrecut deja mult timp pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur – inclusiv atunci când Ramos și-a dublat scorul.

Un utilizator Twitter a spus în acel moment: “Râs fals al lui Ronaldo când Ramos a marcat al doilea gol. Trebuie să fie fumegând”.

“Ronaldo. Se forțează să râdă”

Un al doilea a fost de acord: “Ronaldo aici forțează râsul, dar moare de furie în interior”.

Alții au spus că Ronaldo părea încântat de colegii săi cu care a sărbătorit victoria, Gary Neville lăudându-l pentru că nu s-a îmbufnat.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a aplaudat, de asemenea, mulțimea care l-a primit cu entuziasm atât înainte, cât și după spectacolul său de excepție, în care a marcat înainte ca steagul de offside să fie ridicat.

În timp ce Ramos a marcat o triplă, Pepe a marcat cu capul, iar Raphael Guerreiro și Rafael Leao au finalizat mișcări frumoase de echipă după consolare lui Manuel Akanji.

Ronaldo a fost lăsat pe bancă pentru meciul decisiv din 16-imile de finală, după ce selecționerul Fernando Santos i-a criticat atitudinea după înfrângerea cu Coreea de Sud.

Santos a recunoscut că nu i-au plăcut comentariile și gesturile lui Ronaldo față de un jucător rival care a ironizat înlocuirea sa, spunând că s-a săturat ca toate discuțiile să fie despre Ronaldo.

El a declarat înainte de meci: “Nu mi-a plăcut. Chiar nu mi-a plăcut. Dar din acel moment totul s-a terminat în ceea ce privește această problemă. Aceste chestiuni se rezolvă în spatele ușilor închise”.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR