Categorii: Monden Vedete Romania

Emy Alupei, de la ”Survivor România”, spune tot despre relația cu Iancu Sterp. ”Nu mai există, nu mai cunosc, nu o să mai existe la cum s-a comportat cu mine”

Emy Alupei a spus lucrurilor pe nume despre Iancu Sterp, cel cu care s-a speculat că ar fi avut o idilă.

Emy Alupei a fost una dintre componentele echipei Faimoșilor de la ”Survivor România”. Pe parcursul emisiunii, tânăra s-a apropiat de Iancu Sterp, fost component în echipa Războinicilor. Despre cei doi s-a spus că ar avea o idilă, iar ulterior au circulat zvonuri potrivit cărora Emy Alupei și Iancu Sterp ar fi format un cuplu.

Emy Alupei a dat acum cărțile pe față și a spus ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Iancu Sterp.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Nu mai îmi aminti de acest băiat. Pentru mine, nu mai există, nu mai cunosc, nu o să mai existe la cum s-a comportat cu mine. Tu, ca femeie, dacă tu simți că un băiat nu este ok pentru tine și că e un escroc sentimental și vrea să profite de tine, dacă simți asta… Nu te înșeli. Dacă mai dai o șansă, două, trei, ești prost. Am dat șanse, de 11 ori, și m-am ars. Nu m-am ars în sensul acela, dar…”, a declarat Emy Alupei pentru wowbiz.ro.

”Mie nu îmi plac băieții neasumați”

Fosta cocurentă de la ”Survivor România” a afirmat că ruptura dintre ea și iancu Sterp este din cauza comportamentului acestuia.

”Ce șanse i-am dat? L-am căutat strict profesional să facem clipul de la Karma. Eu respectasem foarte mult relația lui cu Denisa, niciodată nu m-aș băga în relația cuiva, chiar dacă îmi place persoana respectivă… Dar în momentul în care tu tot vii spre mine, și tot vii, și eu spun că nu e ok și tu tot vii, îți dau o șansă. Ruptura e din cauza comportamentului lui… Mie nu îmi plac băieții neasumați… Și mă făcea și pe mine, care sunt un om asumat, iar el nu a vrut să își asume ce s-a întâmplat”, a mai spus Emy Alupei, citată de sursa menționată mai sus.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?