Categorii: Știri Stiri externe Viral

Elise Christie, patinatoarea care și-a deschis cont OnlyFans pentru a participa la Jocurile Olimpice

Sportiva a decis să se dedice vânzării de conținut pentru a-și plăti călătoria la competiția din 2026 de la Milano-Cortina. “Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”, a declarat ea recent pentru BBC într-un interviu acordat la începutul acestui an.

O patinatoare engleză care se retrăsese de ceva timp din competiții din cauza unor accidentări a decis să își deschidă cont OnlyFans pentru a strânge bani în vederea participării la următoarele Jocuri Olimpice de iarnă, care vor avea loc la Milano-Cortina d’Ampezzo în 2026.

Este vorba despre Elise Christie, o atletă originară din Marea Britanie care a decis să revină la competiții după ce a lipsit de la concursuri, cu scopul de a participa la următoarea competiție olimpică ce va avea loc în Italia, însă, având în vedere lipsa resurselor financiare pentru a-și plăti călătoria, a decis să își deschidă un cont pe populara platformă de conținut pentru adulți pentru a strânge bani și a-și îndeplini obiectivul de a participa.

Elise Christie, frumoasa patinatoare care și-a deschis OnlyFans pentru a-și plăti drumul spre Jocurile Olimpice

În acest fel, Elise, în vârstă de 32 de ani, s-a alăturat altor vedete sportive care au decis și ele să se aventureze în vânzarea de conținut pe OnlyFans, deși în alte scopuri, destinate tuturor acelor persoane care, după ce plătesc o taxă lunară, se pot abona pentru a avea acces la materiale exclusive.

Elise Christie deschide OnlyFans pentru a-și plăti următoarele concursuri la Jocuri Olimpice.

“Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”

Elise Christie, o atletă talentată, caracterizată și prin frumusețea fizică, este triplă campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă, care a decis acum să câștige bani frumoși vânzând conținut pe OnlyFans, așa cum au făcut deja alți colegi sportivi.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Printre acestea se numără Ashley Harkleroad, Madelene Wright și Key Alves, pentru a numi doar câteva dintre ele. Printre lista lungă de sportivi care au intrat în rândurile OnlyFans se numără și luptătoarea Paige VanZant, care este cea care a câștigat cel mai mult până acum.

Elise, care își oferă conținutul pentru adulți contra unei taxe de 12 dolari pe lună (aproximativ 250 de pesos mexicani), și-a făcut deja public profilul pe diferitele sale rețele de socializare, unde împărtășește și postări speciale.

De asemenea, ea a precizat că scopul incursiunii sale pe această platformă este acela de a-și plăti cheltuielile și de a putea participa astfel la următoarele Jocuri Olimpice de iarnă din 2026, unde va concura cu echipa Marii Britanii, în ceea ce ar fi a patra sa ediție a Jocurilor Olimpice.

Elise Christie speră să aibă mai mult noroc cu această ocazie, deoarece este o competiție în care nu s-a descurcat prea bine, nefiind medaliată la Jocurile Olimpice în disciplina sa. “Simt că încă mai pot câștiga o medalie peste patru ani”, a declarat ea recent pentru BBC într-un interviu acordat la începutul acestui an.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat