Categorii: Monden Vedete Romania

Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”În clipa aia am căzut”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre dispariția mamei sale. Aceasta a aflat că mama sa a murit înaintea unui spectacol pe care urma să-l susțină. ”În clipa aia am căzut”, a povestit  cântăreața de muzică populară la o emisiune de televiziune.

Elena Merișoreanu a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre momentul în care a aflat că mama sa a murit.

A aflat vestea tragică înainte de a urca pe scenă la un spectacol.

Elena Merișoreanu, mărturisiri cutremurătoare despre moartea mamei sale. ”Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”

„Eram la Rapsodia și m-a anunțat să cânt și l-am văzut pe regizor, zice: ”când ieși, am să-i spun ceva foarte trist”. I-am zis: ”nu se poate, spune-mi acum” (… ) Zice: ”mama ta a murit”, în clipa aia am căzut. Lumea aplauda, dar nu am mai putut să ies”, a mărturisit Elena Merișoreanu, notează wowbiz.ro.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

„Omul care vine să te vadă, nu vine ca să-i spui necazurile tale”, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu a avut probleme în mariaj

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Artista a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine… O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia interpreta de muzică populară într-un interviu.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important