Categorii: Monden Vedete Romania

Elena Ionescu a dat pe față relația de iubire cu grecul Giorgos Athanasiadis. Ce spune bărbatul despre iubita lui – FOTO

Elena Ionescu nu mai este singură! De câteva luni bune, artista și-a găsit liniștea în brațele solistului grec Giorgos Athanasiadis. Ca deobicei, bruneta a încercat să fie discretă și să-și țină iubitul departe de ochii curioșilor. De curând, însă, cei doi amorezi au fost într-o mini-vacanță în Italia, la Roma. 

Elena Ionescu nu-și mai încape în piele de fericire de când se iubește cu grecul Giorgos Athanasiadis. Fosta membră a trupei Mandinga și ex-câștigătoarea Survivor România a publicat și primele imagini cu noul partener pe rețelele de socializare.

Giorgos Athanasiadis, primele declarații despre relația cu Elena Ionescu

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de un sejur romantic la Roma, acolo de unde au postat mai multe imagini și filmulețe pe rețelele de socializare. Elena Ionescu apărea într-o serie de filmulețe zâmbitoare alături de iubitul grec. Totodată, și Giorgos Athanasiadis nu s-a lăsat mai prejos și a făcut primele declarații despre povestea de dragoste cu Elena Ionescu.

„Suntem într-o minivacanță la Roma. Am prins câteva zile libere și am făcut o escapadă. Suntem bine, ne bucurăm de liniște și de relaxare. Lucrurile evoluează frumos și natural între noi”, a declarat Giorgos, pentru Fanatik.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Artista s-a despărțit de tatăl fiului său

Solista şi fostul ei soț, Dragoș Stanciu, au fost căsătoriţi doar un an de zile. Cei doi s-au separat la notar de comun acord, în 2019, iar băieţelul lor a rămas în grija mamei.

„Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă. Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce a fost mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun”, declara Elena, în emsiunea lui Cătălin Măruță.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important