Categorii: Monden Vedete Romania

Dezvăluiri șocante despre moartea lui Călin Doboș. Cum au fost ultimele clipe din viața medicului estetician

Apar noi detalii șocante despre moartea lui Călin Doboș. Reamintim faptul că medicul estetician și-a pierdut viața pe 26 octombrie, într-un grav accident rutier petrecut pe Podul Basarab din Capitală. Chirurgul a decedat pe loc. 

Călin Doboș, cunoscutul medic estetician al vedetelor, și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de motocicletă. Martorii susțin că doctorul mergea haotic și depășea toate mașinile. Din păcate, ultima depășire i-a fost fatală.

Din declarațiile făcute de un bărbat, Călin Doboș a depășit un autoturism care circula regulamentar și a intrat direct într-un stâlp.

Călin Doboș a făcut o depășire riscantă pe Podul Basarab

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unuia, a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina”, a povestit martorul, în direct la Antena Stars.

Doctorul estetician avea viteză și se deplasa dinspre Piața Leu spre Podul Basarab. La un moment dat, el a pierdut controlul motocicletei pe care se afla, a lovit o bordură și s-a oprit într-un stâlp. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el.

„El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”, a mai povestit martorul.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

A fost condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă

La finalul lui 2020, el a fost găsit vinovat și condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Călin Doboș a fost găsit vinovat pentru uciderea din culpă a Irinei Ciuraru, în vârstă de 37 de ani, pacientă decedată în urma unei operații de liposucție, efectuată de chiar de el.

Medicul estetician i-a făcut victimei o liposucție într-o clinică privată din Galaţi, deși era specializat la vremea respectivă în chirurgie maxilo-facială.

Rudele femeii l-au acuzat pe Călin Doboș că victima a suferit mai multe perforaţii ale intestinului, în urma operației făcută de acesta. La scurt timp de la aflarea sentinței, Călin Doboș a încercat să fugă din țară.

„În data de 12.12.2020, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de ieşire din România, cetăţeanul român D.C., în vârstă de 46 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea din data de 11.12.2020, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, informa Poliţia de Frontieră, potrivit news.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR