Categorii: Monden Vedete Romania

Detalii din relația lui Cătălin Moroșanu cu soția sa. ”Este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura”

Cătălin Moroșanu a dat detalii despre relația cu partenera sa de viață. Acesta a adirmat că soția sa a fost prima și singura fată pe care a adus-o la mama sa acasă.

Binecunoscutul sportiv Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetițăSportivul, aflat în Republica Dominicană, unde participă la emisiunea ”Survivor România”, a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viață în cadrul unui interviu pentru revista Viva”Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii. Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Întrebat cum s-ar caracteriza, Cătălin Moroșanu a spus: ”Eu sunt un tip interesant, nu trec neobservat. Am un anumit șarm. Bărbat frumos nu sunt, dar am avut mereu acea sclipire, acel ceva”.

De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la 10 ani
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cătălin Moroșanu și soția sa s-au cunoscut în adolescență

Cătălin Moroșanu și Georgiana s-au cunoscut pe vremea când erau adolescenți.

„Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi”, declara Georgiana Moroșanu.

”Ne cunoaștem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin și împărțeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooția mea. Mi-a dăruit o fetiță, o cheamă Natalis. Știa care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am mers mai departe. Am făcut un copil… Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul și așa reușim să fim o familie. Respect femeile din două motive: din cauza mamei mele și a soției”, povestea și Cătălin Moroșanu.

 

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important