Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Detalii din familia Ioanei Ginghină. ”Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 45 de ani, a scos la iveală detalii ma puțin cunoscute despre famlia sa. Vedeta are o soră bologică, dar și o soră și un frate vitregi.  ”Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”, a dezvăluit aceasta.

Ioana Ginghnă este o cunoscută și apreciată actriță. În plan, personal, în prezent, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină a început o relație cu Cristi Pitulice, cu care urmează să se căsătorească. Înainte de a fi împreună cu Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină s-a iubit cu Cove, la începutul anilor 2000. Prezentatorul a fost un pansament pentru actriță, pentru că ea aștepta ca fostul soț să se separe de partenera sa. Relația Ioanei Ginghină cu Cove a durat un an.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Ioana Ginghină a scos la veală amănunte mai puțin cunoscute despre famlia sa. Artista are o soră bologică, Elena, dar și o soră și un frate vitregi.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Detalii din familia Ioanei Ginghină. ”Eu am o soră vitregă și un frate vitreg, dar sunt din alte căsătorii și relații ale tatălui meu”

”Eu cu sora asta (n.r. Elena, sora sa biologică) am o relație bună, am fost la nunta ei. A fost de ziua mea, în septembrie, la mine, în București, a venit din Sibiu în București, nu e că am descoperit-o de două zile. Sora mea e o profesoară de germană bine văzută în Sibiu, ai mei au o căsătorie de 46 de ani”, a povestit Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină, alături de sora sa biologică, Elena

”Eu am o soră vitregă și un frate vitreg, dar sunt din alte căsătorii și relații ale tatălui meu. Pe sora vitregă nu o cunosc, într-adevăr. Sunt înainte de căsătoria cu mama. Pe soră (n.r. – vitregă) nu o cunosc. Pe frate da, pentru că a venit în România acum vreo 10 ani să ne cunoască”, a adăugat actrița.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?