Categorii: Monden Vedete Romania

Declarațiile neașteptate ale lui Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu de la ”Ferma”. ”În general, suport multe în viaţă, dar…”

Cristian Bozgan, colegul Mihaelei Rădulescu la show-ul ”Ferma”, a vorbit despre emisiune, dar și despre viața sa personală într-un interviu.

Cristian  Bozgan se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii ”Ferma”, pe care îl prezintă alături de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Derspre emisiune și despre actualii și foștii concurenți a făcut Cristian Bozgan declarații pentru click.ro.

Întrebat ce defecte l-ar derenja la concurenți, Cristian Bozgan a răspuns:

”Nu-l numesc, neapărat, defect, dar m-ar deranja foarte tare să văd că sunt leneşi, dezinteresaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Şi să-i văd că nu încearcă prin orice mijloc de care dispun să câştige această competiţie”.

Co-prezentatorul de la ”Ferma” a mărturisit că suportă foarte multe, însă nu-i place să fie dezamăgit.

”În general, suport multe în viaţă, pot fi apostrofat, pot fi sfătuit. Dar ceea ce m-ar face, probabil, să nu mai vorbesc cu cineva ar fi să mă dezamăgească. Însă niciodată nu am ajuns în acel punct”, a afirmat acesta.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cristian Bozgan a dezvăluit că ține legătura cu foștii concurenți de la emisiune.

”Cu o parte dintre ei, da. Cu Marius mi-ar fi plăcut să pot comunica mai mult, dar şi el este implicat în foarte multe activităţi, lucrează, cu Geanina Ilieş, cu Kamara. M-am bucurat să îi mai revăd pe Vali Bărbulescu, Remus Boroiu”, a declarat el.

Ce spune despre familia sa


Cristian Bozgan a vorbit și despre Mihaela Rădulescu, dar și despre familia lui. Este căsătorit cu Elena și fratele Mihaelei Rădulescu a fost cel care i-a cununat.

”Sunt minimum 20 de ani de când ne cunoaştem, iar faptul că sunt bun prieten cu fratele Mihaelei a făcut să ne cunoaştem. Am lucrat şi am convieţuit împreună ambele familii. Prietenia noastră s-a legat natural. Iar acum este o reală bucurie să lucrăm pentru acest proiect”, a explicat Cristian Bozgan.

”Referindu-mă la familia apropiată, am alături de mine fratele, părinţii, soţia Elena şi fata. Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii”, a completat acesta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?