Categorii: Monden Vedete Romania

Declarația soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei. ”Azi este despre tine”

Andreea Tonciu a primit o frumoasă declarație de dragoste din partea soțului ei, cu ocazia zilei ei de naștere.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Bruneta și-a aniversat ziua de naștere, iar partenerul ei de viață nu a ratat ocazia de a-i face uări publice.

Pe contul lui de pe o rețea de socializare, Daniel i-a scris o frumoasă declarație de dragoste partenerei lui de viață.

”La Mulți ani ❤️! Azi e despre tine, soția mea si mama fetiței mele, Eu si Reby îți dorim tot binele din lume, să fii sănătoasă și fericită alături de noi ! Te iubim❤️❤️❤️”, este mesajul lui Daniel pentru soția sa, Andreea Tonciu.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mesajul este însoțit de o fotografie în care cei doi apar împreună la un eveniment.

A izbucnit în plâns la TV când a vorbit despre fiica ei

La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat