Categorii: Monden Vedete Romania

Decizia luată de iubita lui Culiţă Sterp, după ce artistul a produs un accident rutier. Ce a spus despre tânăra care îl însoțea în mașină

Iubita lui Culiţă Sterp, Daniela Iliescu, a rupt tăcerea pe Tik-Tok și a vorbit deschis despre accidentul rutier produs de artist, în centrul orașului Cluj-Napoca. Ea a mărturisit că întreaga familie suferă de pe urma celor întâmplate, mai ales că solistul a fugit de la locul faptei.

Daniela Iliescu a făcut primele declarații oficiale despre accidentul provocat de Culiță Sterp în urmă cu câteva zile. Tânăra a ținut să-și ceară scuze în numele ei, dar și al partenerului său. Într-un video publicat pe Tik-Tok, Daniela i-a asigurat pe internauți că artistul a cooperat cu autoritățile încă de la bun început.

Totodată, ea a vorbit despre femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, la momentul producerii accidentului. Daniela Iliescu a mărturisit că știa de Laura, precizând că tânăra respectivă a participat la filmarea unui videoclip.

Daniela Iliescu, revoltată pe cei care l-au criticat pe Culiță Sterp

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu.

Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Culiță regretă mult și vă asigur faptul că este marcat de această întâmplare și că eu cred că veți vedea un om schimbat în viitor, un om mult mai bun decât ați văzut până acum.

Încercarea prin care trece familia noastră în aceste momente nu este una ușoară și ne dorim înțelegere și mai ales respectarea vieții private. (…) Poate în următoarele zile vă vom ține la curent și noi, și Culiță o să iasă ca să vă spună și el ce are de spus, dar în acest moment are nevoie de o pauză și are nevoie să digere tot ce s-a întâmplat.

Eu, dacă nu eram în cunoștință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familiile noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a spus Daniela Iliescu, în clipul video postat pe Tik-Tok.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR