Categorii: Monden Știri Vedete Romania

De la ce nu s-a putut abține TJ Miles după ce a plecat de la ”Survivor România”. ”După ce l-am terminat, am mai cumpărat unul”

TJ Miles, pe numele său real Miles Jordache, în vâstă de 33 de ani, a dezvăluit de la ce aliment nu s-a putut abține în monetul în care a părăsit competiția ”Survivor România”, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. ”După ce l-am terminat, am mai cumpărat un tort tot de morcovi, apoi cu alte arome”, a mărturisit TJ Miles.

TJ Miles a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, iar ulterior a ajuns în echipa Tigrilor, adică cea albastră. TJ Miles însă a fost eliminat din concurs înainte de finală. În urma voturilor primite de la telespectatori cel care a părăsit competiția în data de 17 mai 2022, a fost TJ Miles. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

TJ Miles a făcut dezvăluiri despre experiența ”Survivor România” în cadrul unui live pe Twich, la stream-ul lui Silviu Faiăr. Acesta a povestit de la ce prepăarate nu s-a putut abține după ce a părrăsit concursul din Republica Dominicană.

De la ce nu s-a putut abține TJ Miles după ce a plecat de la ”Survivor România”. ”Am omorât toate torturile”

”Primul lucru pe care l-am mâncat a fost tort de morcovi. Când am ieșit din competiție, mi-a dat echipa un tort de morcovi mare și l-am mâncat. După ce l-am terminat, am mai cumpărat un tort tot de morcovi, apoi cu alte arome. Am omorât toate torturile”, a dezvăluit TJ Miles, transmite protv.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România


Acesta a mai povestit că mâncarea i-a lipsit cel mai mult pe durata concursului ”Survivor România”: ”Mâncarea, îți dai seama. Sunt bine, sănătos, m-am întors la sală săptămâna asta, dar am mâncat mult înainte de a mă reapuca. Mi-a fost poftă de dulce. Dulcele m-a omorât pentru că acolo nu aveam”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?