Categorii: Monden Vedete Romania

De ce a fost chemată Oana Zăvoranu la DNA! Bruneta este acuzată de șantaj: cum se apără

Oana Zăvoranu nu are parte de liniște nici în Săptămâna Mare! Vedeta este implicată într-un proces de șantaj în cadrul dosarului privind clinica medicală deținută de actriță și medicul care i-a administrat afacerea. 

Oana Zăvoranu l-a acuzat pe doctor că i-a furat aproximativ 800.000 de euro în urmă cu patru ani. El ceruse banii pentru a achiziționa aparatură de performanță pentru clinica One Life.

Pe de altă parte, bărbatul a negat totul și a făcut o plângere penală împotriva brunetei și a avocatului său. Oana Zăvoranu a luat foc când a realizat că sumele de bani au fost folosite în alt scop.

Oana Zăvoranu, acuzată că l-a șantajat pe medicul-administrator al clinicii sale

‘S-a întâmplat totul la sfârşitul anului 2016, când mi-a fost prezentat ca fiind un medic serios, dintr-o familie de medici. Nimic din CV şi aparenţe nu dădea de bănuit. Dispuneam de bani cash şi a început individul să-mi ceară diverse sume de bani, la ceas de noapte, pentru a cumpăra diverse aparate pentru clinică.

Când nu am găsit niciun aparat medical în clinica noastră, atunci am descoperit că e ceva putred. Soţul meu a găsit în 2018 nişte facturi falsificate, pe nişte aparate-fantomă.

Avocaţii la care am apelat au înregistrări video şi audio, când doctoraşul se milogeşte la mine. Acest individ este un şmecher, un profitor şi un escroc. Pe unde a fost a fost dat afară, pentru că a ciordit, pe româneşte’, a declarat Oana Zăvoranu la România TV.

Dosarul de șantaj a ajuns pe mâinile DNA, Direcția Națională Anticorupție. Avocatul medicului care a administrat clinica Oanei Zăvoranu neagă toate acuzațiile venite din partea actriței.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cum se apără bruneta

”Din păcate, doamna Zăvoranu este într-o mare eroare. Clientul meu nu a avut disponibilitatea şi nici dreptul pentru a administra acea clinică. Aşa-zisele acuze nu au fost decât ameninţări, aduse de către Oana Zăvoranu”, a spus Ioana Mateș la România TV.

Bruneta nu a rămas nepăsătoare la afirmațiile făcute de avocatului medicului respectiv și a menționat că acesta i-ar fi cerut un timp de răgaz pentru a rezolva situația.

„Sunt acte false, sunt acte semnate de el, sunt foarte mulţi martori care au participat la numeroase scandaluri pe care le-am avut cu el în clinică… A ajuns să spună la un moment dat că îi pare rău că m-a furat de un milion. Am înregistrarea audio. Noi mai voiam să-i şi năşim pe el şi pe soţia lui.

Ce nebuni… La un moment dat, l-am prins. El mi-a spus: «Eu nu am ştiut că nu ai 65 milioane de euro, că altfel nu mă băgam să fac ce am făcut.» Actele sunt la avocat. De la Spitalul Colentina, de unde a plecat distinsul doctoraş, a plecat tot din cauza unor ciordeli”, a mai completat Oana Zăvoranu, scrie CANCAN.RO. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat