Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Daniela Gyorfi spune tot despre operațiile estetice. ”Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat”

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, a dat cărțile pe față în ceea ce privește operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Daniela Gyorfi a vorbit deschis despre intervențiile estetice pprin care a trecut de-a lungul anilor.

Ea a afirmat că are o singură operație estetice, și acune cea de la bust.

„Nu am nici o operație, am doar sânii, dar atât. Nu sunt Miss Univers, nu am nimic de apărat. S-a tot spus că am operații la față, că sunt strâmbă, că nu știu ce. Dar nu am. Cu ajutorul machiajului, a luminilor, poți să arăți wow”, a explicat artista, citată de spynews.ro.

„Îmi fac intervenții non-invazive la nivelul feței o dată pe an. Am avut niște probleme cu buzele, am făcut gâlme, dar multe au pățit asta. Apoi mi-am scos tot ce am avut în buze, acum nu mai am nimic. Am avut fațete dentare, mi-am pus aparat dentar. Un an de zile m-am chinuit să îmi fac dantura. Sunt obsedată să nu mă îngraș. M-am îngrășat câteva chilograme în pandemie și vreau să le dau neapărat jos”, a adăugat ea.

Daniela Gyorfi a trecut prin momente dificile îănainte de a deveni mămică

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani.

Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Într-un moment când nu se mai aștepta la minuni, Daniela Gyorfi și-a împlinit visul de a avea o fetiță.

Toate sarcinile mele se opreau pe la trei luni și jumătate. Foarte nasol… Am rămas a treia oară gravidă. Eu până la a treia sarcină, când am pierdut-o, eu nu… Am rămas a treia oară însărcinată și după trei luni, am mers la doctor și doctora care mi-a făcut ecografie mi-a spus că fătul este oprit din evoluție… N-am apucat să ajung acasă, la a treia sarcină am crezut că mor. Am avut o hemoragie puternică.

S-a terminat episodul ăsta și am avut o depresie. Cum mi-am dat seama că am avut o depresie? Plângeam din orice… Apoi, am fost la un control, la ecografie a ieșit că eram însărcinată. De la o săptămână la alta m-am dus și mi-am făcut analize. Mi s-a spus să nu mai fac efort… Am luat foarte în serios această sarcină… Și a apărut Măriuca, dar nu m-am bucurat până în ultima clipă”, a dezvăluit artista la o emisiune de televiziune.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR