Categorii: Monden Vedete Romania

Daniela Crudu și-a personalizat salopeta de blugi cu o imagine cu ea dezbrăcată dintr-un pictorial

Daniela Crudu și-a luat prin  surprindere fanii de pe rețelelel de socializare. Bruneta s-a afișat într-o ținută care are imprimată pe partea din spate o fotografie cu vedeta dintr-un pictoria nud pe care aceasta l-a realizat cu ani în umă.

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, a pozat îmbrăcată într-o salopetă din blugi cu un imprimeu aparte. pe partea din spate a salopetei apare chiar o imagine cu bruneta complet dezbrăcată, dintr-un pictorial realizat de aceasta în urmă cu câțiva ani.

Mai exact, este vorba despre un pictorial pe care Daniela Crudu l-a făcut în anu 2009 pentru binecunoscuta revistă pentru adulți ”Playboy”.

Daniela Crudu a pozat pentru celebra publicație de trei ori, pictorialele cu năb ădăioasa brunetă făcând deliciul bărbaților.

Fotografia cu Daniela Crudu îmbrăcată în salopeta personalizată a adunat numeroase like-uri din partea internauților.

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cine este Daniela Crudu

Daniela Crudu, în vârstă de 31 de ani, este considerată una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc. Daniela Crudu a ajuns cunoscută publicului telespectator din România prin intermediul emisiunii matinale ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul de televiziune Antena 1, unde a avut rolul de ”vecină”. De-a lungul anilor, focoasa brunetă a realizat numeroase pictoriale în care și-a expus atuurile fizice.

De asemenea, Daniela Crudu a participat la numeroase show-uri de televiziune, precum ”Burlăcița”, ”Poftiți pe la noi”, ”Asia Express” și multe altele. Daniela Crudu Crudu a mai fost asistentă TV în cadrul emisiunilor ”Superbingo Metropolis” și ”Xtra Night Show”.

A fost bătută de iubitul croat

Daniela Crudu a trecut prin momente de groază în luna februarie a acestui an, când a fost agresată de iubitul ei croat. Vedeta a ajuns de urgență la spital. Fosta asistentă de televiziune nu a vrut să depună plângere împotriva celui care a agresat-o.

”Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere”, spunea ea după incident.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important