Categorii: Monden Vedete Romania

Daniel Onoriu a fost eliberat din arest și își va petrece sărbătorile de iarnă acasă. De ce a fost, de fapt, dus la închisoare: „M-am dus atunci în…”

A răsărit soarele și pe strada lui Daniel Onoriu! Nepotul lui Gabi Luncă a fost eliberat din închisoare și va sărbătorile de iarnă în sânul familiei. Fostul pilot de raliuri ajunsese după gratii, după încălcarea ordinului de restricție pe care soția lui, Isabela, l-a cerut împotriva lui. 

Daniel Onoriu a ajuns, în sfârșit, acasă, după ce a stat în arestul Poliției mai mult de 30 de zile. Fostul pilot de raliuri a fost săltat de polițiști, după ce a încălcat ordinul de restricție pe care soția lui, Isabela, l-a cerut pentru că nu se simțea în siguranță.

După ce a fost eliberat din închisoare, Daniel Onoriu a aflat că arestul preventiv va fi înlocuit cu arestul la domiciliu. El a făcut și primele declarații despre perioada grea prin care a trecut.

Daniel Onoriu se află acum în arest la domiciliu

M-a luat avocata mea de acolo. Am stat ultimele 20 de zile la Arestul Central, iar primele 15 zile am fost la Secția 9. La Secția 9 am fost arestat cu un prieten din copilărie, am avut condiții ok cât de cât acolo. Familia m-a căutat, mi-au făcut pachet, tot ce mi-au trebuit, i-am văzut pe mama, tata. Ieri seară mi-am văzut copii, Costi și Andreuța, a venit mama, un verișor de-al meu. După ce am ieșit din arest m-am dus la Secția 5”, a spus Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

De asemenea, bărbatul a povestit cum au decurs lucrurile între el și fosta lui parteneră, Isabela Onoriu.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Se pare că femeia ar fi editat niște mesaje fake pe care Daniel Onoriu i le-ar fi trimis pe telefonul mobil. Din acestea reieșea că el ar fi vrut să-i arunce acid de baterie pe față, lucru neadevărat susține fostul pilot.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Isabela Onoriu

Eu i-am dat ei niște mesaje să ne împăcăm, iar ea le-a făcut în Photoshop, nu știu cum a reușit, le-a editat și a trimis la procuratură mesaje cum că eu aș vrea să-i arunc acid de baterie pe față. Cum să fac eu așa ceva, când eu îmi iubesc femeia?! M-am dus atunci în seara aceea la ea acasă din iubire, am fost cu mama mea la ea acasă, mama mea a fost și mama ei timp de 5 ani jumătate. I-am zis că >.

Nu am înjurat-o, nu i-am zis nimic rău, i-am zis că dacă nu vrea să ne împăcăm sun la 112 să mă autodenunț că mi-am încălcat ordinul de restricție.”, a mai spus Daniel Onoriu.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR