Categorii: Monden Sanatate Știri

Daniel Onoriu a deschis ochii, pentru prima dată după o lună de internare. „Are o privire… nu fixă”

Daniel Onoriu a deschis ochii și este conștient, pentru prima dată după o lună de internare. Isabela Onoriu, soția pilotului, a prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a acestuia. ”A deschis ochii mai mult și m-a privit”, spune Isabela.

Daniel Onoriu se află internat, în continuare, la Spitalul Floreasca, după ce a suferit, în Turcia, o intervenție de micșoare a stomacului.

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Când s-a întors în țară, pilotul s-a simțit rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă, unde a suferit încă o operație.

Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate

În urmă cu câteva zile, Rebeca Onoriu spunea că medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-l ține în viață. Joi, Isabela Onoriu, soția pilotului, a transmis că acesta a ieșit din comă, după aproape o lună și zece zile.

Isabela a vorbit în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, unde a vorbit despre evoluția situației medicale a soțului său.

„Are o privire… nu fixă”

„Are o privire… nu fixă. Adică, nu s-a uitat la mine, dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, am vorbit mai tare. A deschis ochii mai mult. Are mici reacții. Adică, își mișcă o mână, un picior.”, a mai spus ea.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Medicii așteaptă ca el să răspundă la tratamentul pe care i l-au administrat. „Medicii așteaptă să răspundă la tratamentul cu antibiotice. Este pe un maxim de antibiotic ce i se poate administra. Acum așteptăm cu toții o minune, să ne sune într-o zi și să ne spună că este bine și că toate lucrurile merg spre bine”, a mai spus Isabela Onoriu.

”Sunt șanse să-și revină”

Soția pilotului spune că Daniel are șanse să își revină treptat. Isabela se încrede în Dumnezeu și este optimistă în ceea ce privește recuperarea pilotului.

„Sunt șanse să-și revină. Dumnezeu are ultimul cuvânt, dar eu cred că sunt șanse să-și revină. El o să-și revină, o să fie bine, dar la ce are, acum este mai bine decât era la început. Este o chestiune de timp și nu accept altceva decât să fie bine… Nu, nu există altă variantă.

Recuperarea este de durată și se face cu pași mici. Ne-au spus să nu ne așteptăm că se va trezi peste noapte, că Daniel se va ridica din pat și va merge. O să fie o recuperare cu pași mici, dar este spre bine și cu ajutorul lui Dumnezeu o să fie bine”, a mai adăugat Isabela Onoriu.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR