Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Dani Oțil, criză de nervi în direct: “Ești un nesimțit!”. De ce s-a enervat prezentatorul TV

Dani Otil a avut o reacție acidă la adresa fanilor săi, după ce o parte dintre aceștia l-au jignit pentru că a fost absent în cadrul emisiunii pe care o prezintă. “Ești un nesimțit!”. Dani Oțil a lipsit de la Antena 1 deoarece Gabriela Prisăcariu și micuțul Luca Tiago s-au îmbolnăvit.

Dani Otil a fost tinta fanilor, în mediul online, după ce mai mulți urmăritori l-au criticat pentru că a lipsit câteva zile din emisiune. Prezentatorul a răbufnit și a făcut o serie de dezvăluiri.

Dani Oțil le-a răspuns celor răutăcioși și a explicat motivul pentru care nu a fost prezent în emisiune.

Dani Otil, reacție acidă la adresa fanilor săi

”Am o problemă foarte reală și o s-o exprim foarte sincer. Noi suntem aici de 14 ani, facem luna asta. Oficial eu nu am lipsit din motive medicale niciodată, inclusiv când m-am operat la nas am venit aici, dar n-am fost lăsat să intru că eram vânăt, dar am fost aici. Acum că am lipsit, dar nu pentru că eram eu bolnav, ci pentru că era bebele. Luni m-ați lăsat, dar începând de marți au început mesajele și în privat, și public: ”Băi, dar tu de ce lipsești? Ești un nesimțit, oamenii se chinuie la emisiune și tu cine știe ce faci pe acasă”. De unde răutatea asta?”, a declarat Dani Oțil, potrivit playtech.ro.

 

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Luca Tiago, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil, a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, asta pentru că micuțul a răcit și nu s-a simțit prea bine în ultima vreme.

Ce a spus Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu a fost asaltată cu întrebări de la fanii lui Dani Oțil, aceștia dorind să afle care a fost, de fapt, motivul pentru care prezentatorul TV nu a fost prezent la emisiune.

“Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta continuu.

FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”