Categorii: Monden Vedete Romania

Dana Marijuana trece prin momente dificile, după ce a plătit o avere la gaze: „Stau fără apă caldă și căldură, cu copiii”

Dana Marijuana traversează una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Pe numele său său real, Dana Coteanu, a dezvăluit că abia se mai descurcă cu banii, după ce a plătit o avere la factura de gaze. În plus, ea a rămas fără apă caldă și căldură. Iată ce a mărturisit! 

Dana Marijuana, în vârstă de 42 de ani, duce o viață de coșmar! Ea locuiește într-o casă cu chirie, alături de fiicele ei, de Alessia și Iris, însă condițiile nu sunt tocmai bune. Cunoscuta interpretă de hip-hop se ocupă singură de creșterea fetițelor sale, însă recunoaște că se descurcă din ce în ce mai greu cu finanțele.

Artista a dezvăluit recent că a rămas fără apă caldă și că este nevoită să-și țină copiii în frig, în casă.

Dana Marijuana s-a trezit cu o factură uriașă la gaze

Dana Marijuana susține că s-a trezit într-o zi cu o factură de 16.000 de lei la factura de gaze. Din acest motiv, i-a fost blocat contorul de gaze. Deși a achitat suma enormă între timp, solista a precizat că tot nu are gaze și căldură.

Problema este în felul următor, eu locuiesc într-o clădire veche. Noi aveam două apartamente. Într-unul stăteau copiii, iar eu stăteam mai sus. Am crezut că am același contor și sus, și jos. Am raportat contorul de gaz timp de trei ani de când stau aici. Când m-am mutat jos, pentru că am renunțat la apartamentul de sus, am constatat, după ce am adus un specialist, că aveam un cu totul alt contor, nu era cel de la care eu dădeam indexul. Pentru neplată a fost suspendat, corect.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună. Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc”, a declarat Dana Marijuana pentru fanatik.ro.

I-a murit iubitul

La începutul acestui an, Dana Marijuana și-a pierdut iubitul. Bărbatul a decedat, după ce ar fi căzut de pe o scară a unul local din Centrul Vechi, unde petrecea alături de iubita lui și de câțiva prieteni.

Dana Coteanu și Daniel Burlacu trăiau o poveste de dragoste specială de câțiva ani. Daniel Burlacu avea 49 de ani și era fost campion mondial la box.

„Nu mi-am revenit încă din șocul morții lui Daniel. Nici nu știu dacă o să reușesc vreodată să trec peste asta. Încerc să vorbesc despre acest subiect și nu pot. Nu reușesc fiind este încă prea dureros!”, a mărturisit Dana Marijuana, pentru impact.ro

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important