Categorii: Monden Vedete Romania

Dan Negru renunță la show-ul cu măști. ”Am fost doar un trecător prin acest format”

Binecunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, a anunțat că renunță la show-ul cu măști pe care l-a realizat ani de zile în noaptea dintre ani și care i-a ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane.  ”E ultimul an in care prezint show-ul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și in următoarele mele revelioane renunț la măști”, a scris Dan Negru în mediul online.

Dan Negru a anunțat, pe contul său de Facebook, că acesta este ultimul an în care realiizează emisiunea cu măști care a prins foarte bine la public.

În postarea respectivă, Dan Negru a ținut să amintească de faptul că show-ul prezentatt de el este inspirat de o emisiune de dinainte de Revoluția din 1989 – ”Cu mască, fără mască”.

Dan Negru renunță la show-ul cu măști. ”Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 și anul asta o prezint pentru ultima dată”

”E ultimul an in care prezint show-ul cu măști ! Am făcut zeci de revelioane fără măști și in următoarele mele revelioane renunț la măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80. “Cu mască, Fără mască “se numea programul și era prezentat de Simona Patraulea care a murit in 2018 la 87 de ani. Astăzi formatul cu vedete mascate, “Scena Misterelor” care, recunosc,a copiat “Cu Mască/Fără Masca” al TVR-ului, e vandut și in Ungaria. Nu știu dacă statul român, reprezentat de TVR, are vreun câștig din tranzacție si nici nu știu dacă TVR, ca orice fabrică de stat, a știut sa-si păstreze patrimoniul si să-si valorifice ideile. Nu prea cred…”, a notat Dan Negru în mediul online.

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo, la un pas de divorț?! Miliardarul a rupt tăcerea, în premieră pentru CANCAN.RO. “Este....”
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”In prezentarea showului cu măști din Ungaria se spune că e “un concurs bazat pe franciza Masked Singer care provine din versiunea romanescă” “Masked Singer” e și el un format sud coreean, lansat in 2015 cu aceeași idee la bază, vedete mascate. E datoria mea morală să spun ca ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea “Cu Mască, Fără Mască”. E mai bine sa eșuezi in condiții onorabile decat sa reușești prin fraudă ! Am revigorat ideea după 40 ani, in 2012 și anul asta o prezint pentru ultima dată. Și dacă peste alți 40 de ani, prin 2060, când eu n-o să mai fiu pe aici ? și altcineva o să reia ideea,va fi onorabil să-i reamintească numele celei care a avut-o încă din anii’ ’70: Simona Patraulea. Eu am fost doar un trecător prin acest format… Spun toate astea pentru ca eu cred ca elitele morale trebuie sa fie mai valoroase decat cele intelectuale!”, a mai precizat prezentatorul de la Antena 1.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?