Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se simte Rona Hartner. ”Trebuie să fac unul pe an, pentru că este destul de toxic pentru organism”

Rona Hartner a explicat care este starea sa de sănătate în prezent.

Rona Hartner este o cunoscută actriță din țara noastră. Rona Harner este căsătorită cu francezul Herve Camilleri. Artista a trecut prin momente dificile, după ce a fost diagnosticată cu cancer la colon. Despre cum se simte în prezent a făcut declarații Rona Hartner în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

”Tocmai am făcut un PET scan, este un scanner extraordinar, e un produs un pic fluorescent şi practic arată dacă este o aglomerare de celule canceroase. E cel mai puternic scanner care există! Trebuie să fac unul pe an, pentru că este destul de toxic pentru organism. Au descoperit iarăşi că nu mai am nici un fir de celulă canceroasă în mine. Au trecut deja 2 ani, în 2019 am terminat chimioterapia, mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie practic de 5 ani ca să îţi revii definitiv, dar eu am reuşit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare şi mi-am revenit mult mai repede şi am eliminat mult mai mult toxinele, dar dacă ai un regim normal de viaţă, îţi trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp. Vezi cum a gândit Dumnezeu să am totul la dispoziţie? Marea, la 500 de metri de casă… totul era predestinat ca să iasă bine! Soţul meu a venit la momentul oportun ca să fie alături de mine la bine şi la greu! Toate au venit la momentul oportun! De aceea trebuie să avem încredere incredibilă. Le aşază Dumnezeu exact! Ce e al tău e pus deoparte!”, a explicat Rona Hartner.

Rona Hartner a împlinit 48 de ani. Cum a fost sărbătorită de cei dragi

În data de 9 martie, Rona Harttner și-a aniversat ziua de naștere. Actrița a împlinit 48 de ani. Aceasta a povestit cum a fost sărbătorită de cei dragi.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Acum am avut o zi de naştere pe care iubitul meu m-a făcut să o simt din plin! Am avut o zi, aşa, fascinantă! M-a furat de dimineaţă, mi-a zis “La mulţi ani”, dar mi-a spus “Mă urmezi toată ziua!”. Mi-a zis “Nu ştii nimic”! Mie îmi plac surprizele enorm aşa că soţul meu a aranjat el să ne aştepte un vapor în portul din Toulon, m-a luat cu vaporul şi m-a dus pe o mică insulă, pe care nu o ştiam pentru că nu putem să plecăm aşa departe… M-a dus pe o insulă, pe o plajă pustie, acolo a aranjat să avem un delivery de sushi şi tort, şi flori, totul mă aştepta acolo. Erau 15-16˚C afară, era un soare superb! Apa avea 8˚C şi am înotat totuşi pentru că prea arăta de parcă eram în Rai!”, a detaliat vedeta pentru sursa citată.

”Când am ajuns acasă mă aştepta altă surpriză, a pus la cale cu fiica mea să mă aştepte cu un alt tort acasă şi au făcut în aşa fel încât să am o aniversare cu el şi fata, am fost toţi 3 acasă. A fost o petrecere de neuitat în familie, numai noi acasă. Nici nu voiam mai mult. Aşa a fost şi de Revelion!”, a mai spus ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?