Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se simte Cristina Cioran după ce a fost externată din spital. A dat informații despre fetița născută prematur

Zilele trecute, Cristina Cioran a fost externată din spital, după ce a născut prematur. Vedeta a adus pe lume o fetiță, cu două luni mai devreme.

Pe rețelele de socializare, actrița le-a detaliat fanilor cum se simte micuța sa, aflată momentan pe mâinile medicilor.

Pe pagina personală de Instagram, Cristina Cioran a publicat o imaginea cu ea, în care apare zâmbitoare, alături de iubitul ei, Alexandru Dobrescu.

Cum se simte Cristina Cioran după ce a fost externată din spital

„44, happy mom, happy wife! Va mulțumesc din suflet pentru mesaje, gânduri și încurajări! A fost o zi de naștere și renaștere! Am încercat să răspund tuturor și sper să nu va supărați pe mine dacă nu am reușit să răspund tuturor.

Zanni a vrut să-i ofere primul ajutor Anei Porgras, dar nu a putut-o căra, pentru că e prea scund. Scene de-a râsu’-plânsu’...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Suntem optimiști și convinși că Ema va fi bine! Deocamdată încă este la incubator; va mai stă acolo până crește suficient că să poată fi luată acasă! M au ajutat și mă ajută mult mesajele și încurajările voastre! Va mulțumesc mult pentru urări și abia aștept să va dau vești!”, a scris vedeta pe Instagram.

Cristina Cioran a explicat, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, care au fost motivele care au dus la nașterea prematură. Acesta a ajuns de urgență la spital după ce a făcut o toxiinfecție alimentară.

”Poate că a fost mai bine așa. Poate că era mai grav dacă nu nășteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem și niște contracții, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat și m-a dus la spital, unde am născut. Am avut o toxiinfecție alimentară, de la ceva greșit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanșat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a spus actrița, citată de click.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat