Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se înțelege soțul Denisei Tănase cu sora acesteia, Raluca. ”A înțeles cât de importantă este pentru mine”

Denisa Tănase, cunoscută grație trupei Bambi, în care a cântat alături de sora sa, raluca, a vorbit despre familia sa la o emisiune de televiziune. Printre altele, artista a făcut dezvăluiri despre soțul ei, dar și despre sora sa. Vedeta a explicat cum se înțeleg ce doi. ”A înțeles cât de importantă este pentru mine”, a spus Denisa Tănase.

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, se descurcă foarte bine.  Cântăreața are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. În plan personal, Denisa Tănase este căsătorită cu Mircea Brânzei. Cei doi sunt împreună din 2017. Denisa Tănase a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, cântăreața a vorbit despre familia sa.

Cum se înțelege soțul Denisei Tănase cu sora acesteia, Raluca. ”Nu face diferențe între noi”

Denisa Tănase a făcut declarații despre sora sa, cu care a mărturisit că nu a vorbit o perioadă, dar a dezvăluit și cum se înțelege aceasta cu soțul ei. “Am avut o perioadă în care am comunicat mai puțin. A avut o perioadă grea. Mircea ne iubește atât de mult împreună. O iubește atât de mult pe Ralu, nu face diferențe între noi. A înțeles cât de importantă este pentru mine. Îi mulțumesc că o acceptă lângă noi”, a declarat vedeta.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Denisa Tănase a avut doar cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață. “El e total atipic de ceea ce eu și prietenele mele ne imaginam pentru mine. Îmi spuneau că nu e ce trebuie. Era total diferit față de ceea ce îmi doream. Era foarte simplu, nu punea preț pe haine, se îmbrăca la fel în zile consecutive. Am văzut apoi că e un bărbat sensibil”, a spus aceasta.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?