Categorii: Monden Vedete Romania

Cum se descurcă Magda Pălimariu în rolul de mămică. Vedeta a născut natural la 43 de ani

La finalul lunii august, Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima dată. Fosta prezentatoare a rubricii Vremea de la PRO TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în ziua în care a împlinit 43 de ani.

Magda Pălimariu a născut pentru prima oară la vârsta de 43 de ani. Fosta vedetă de la PRO TV a adus pe lume un băiețel, pe 20 august. Bebelușul a venit pe lume chiar de ziua ei de naștere.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și dată căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. ??Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!??”, a fost mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare când a născut.

Magda Pălimariu:„Am născut natural, într-un spital de stat”

La aproape 3 luni de la naștere, Magda Pălimariu a dezvăluit că a ales să nască pe cale naturală, într-un spital de stat, în Norvegia.

„Am născut într-un spital de stat. Nu au fost complicații, așa că am născut natural, iar bebelușul a ales să vină pe lume chiar de ziua mea, deși termenul dat de medici era până pe 14 august.

Da, sigur că au fost emoții, cred că la orice vârstă aș fi avut emoții. Însă, într-adevăr, din punct de vedere medical, dacă treci de perioada de 20+, pot interveni tot felul de complicații. Din fericire, nu a fost cazul.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am avut încredere în medicii care m-au monitorizat, am făcut toate controalele posibile și, atunci când mi s-a spus că trebuie să mă odihnesc, așa am făcut. Am urmat în totalitate sfaturile lor și totul a decurs foarte bine. Sunt și nopți albe, pentru care eram pregătiți, nu e nimic ieșit din comun”, a declarat Magda Pălimariu, pentru Okmagazine.ro.

S-a căsătorit în mare secret

În vara lui 2021, Magda Pălimariu s-a căsătorit în mare secret cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Ea a mai fost căsătorită cu Piticu’, fostul membru al trupei Simplu.

Încercăm zi de zi să învățăm cât mai multe unul despre celălalt și unul de la celălalt, astfel încât să putem găsi o cale de mijloc și soluții atunci când lucrurile nu stau neapărat așa cum ne-am dori noi. Învățăm să ne acceptăm și defectele sau lucrurile care pentru unul dintre noi păreau normale până în momentul în care am devenit un cuplu, iar pentru celălalt erau neobișnuite.

Fiecare a avut modul lui de viață, tabieturile sau convingerile lui, așadar fiecare trebuie, cum spuneam, să învețe de la celălalt și să îl accepte așa cum este. Dar noi avem noroc în acest sens, pentru că în foarte multe privințe ne asemănăm foarte tare și nu vedem lucrurile foarte diferit. În această relație știm să ne bucurăm de tot ce este frumos și minunat și, în același timp, atunci când apar nori pe cerul dragostei știm cum – și avem și puterea – să readucem soarele”, a declarat Magda Pălimariu pentru VIVA!

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?