Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum se descurcă Antonia și Alex Velea în rolul de părinți. ”Cred că acest lucru e esențial”

Antonia, în vârstă de 33 de ani, a explicat cum se descurcă ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, în rolul de părinți. ”Cred că acest lucru e esențial”, a declarat cântăreața.  Cei doi au împreună doi băieți – Akim și Dominic, iar Antonia mai are o fiică – Maya – din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață. La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

Antonia a dezvăluit, pentru playtech.ro, cum se descurcă ea și partenerul ei de viață, Alex Velea, în rolul de părinți. De asemenea, artista a explicat și cine o ajută cu copiii atunci când ea și Alex Velea sunt plecați la concerte sau diverse evenimente.

Cum se descurcă Antonia și Alex Velea în rolul de părinți. ”Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor”

”Amândoi petrecem timp cu copiii, pentru că amândoi considerăm că este esențial să ne aibă aproape, să ne jucăm, să povestim, să ne uităm la desene, să ne spună cum le merge la școală și altele. Mă bucur de ajutorul și susținerea lui Alexandru în tot ce înseamnă creșterea copiilor, dar și a părinților noștri care ne sunt alături și ne ajută atunci când avem filmări și concerte”, a declarat Antonia.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Despre secretul relației sale cu Alex Velea, artista a spus: ”Prin iubire, înțelegere, sprijin. Alexandru este pentru mine „acasă”. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Îi duce pe copii la școală și grădiniță, uneori mai și gătim împreună. Alexandru și cu mine ne susținem mult unul pe celălalt și cred că acest lucru e esențial. Alexandru este un tată extraordinar, implicat, iubitor, petrece timp cu ei, îi ia la studio. Amândoi vrem să îi învățăm să fie copii buni, iubitori, respectuoși. Cedează cel care a început… Certurile însă nu sunt atât de dese și sunt cumva firești, mici ciondăneli ca în fiecare cuplu”.

 

 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat