Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Cum percep copiii lui Horia Brenciu celebritatea artistului. ”Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală”

Horia Brenciu, în vârstă de 50 de ani, a făcut mărturisiri despre copiii săi. Printre altele, acesta a explicat și cum percep copiii săi celebritatea de care el se bucură. ”Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală”, a spus Horia Brenciu despre reacța fiicei sale mai mici.

Horia Brenciu este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară. Horia Brenciu are un frate. Marius Brenciu a  câștigat competiția BBC Cardiff Singer of the World în 2001, în prezent fiind un reputat artist liric.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horia Brenciu a explicat, într-un interviu pentru revista Viva, cum percep copiii săi faptul că el este faimos și îl cunoaște toată lumea.

Cum percep copiii lui Horia Brenciu celebritatea artistului. ”Nu prea au ei treabă cu celebritatea. Nici cei mici, nici cei mari”

”Ah, nu prea au ei treabă cu celebritatea. Nici cei mici, nici cei mari. Sunt toți copii, până la urmă. Au colegi și prieteni care nu fac mare caz de faptul că eu sunt persoană publică. Mina se supără că, atunci când mă duc la școală s-o iau, trebuie să fac poze cu copiii din școală. Și ea se plictisește”, a declarat Horia Brenciu pentru sursa mai sus-menționată.Horia Brenciu a mărturisit că și copiii săi au fost victimele bullying-ului, la școală: ”Da… fiecare dintre noi cred că s-a lovit de acest fenomen, în copilărie. Părerea mea e că cel mai ușor treci peste asta când ești cât de cât echilibrat și ai oameni în jurul tău care țin la ține și te iubesc. Lucrurile sunt mai simple când ai o minimă stimă și încredere în tine. Asta încercăm cu copiii noștri, să creștem stima de sine. Nu e ușor, dar lucrăm continuu la asta”.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR