Categorii: Monden Vedete Romania

Cum își meține silueta Anamaria Prodan. Ce alimente a exclus din dieta sa de zi cu zi

Impresara Anamaria Prodan mai are puțin și se apropie de 50 de ani și arată foarte bine. Vedeta a explicat ce alimente nu se regăsesc deloc în dieta sa de zi cu zi.

Anamaria Prodan afișează o siluetă de invidiat, însă a mărturisit că nu face foarte mari eforturi pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Impresara a explicat, însă, că există alimente care nu se regăsesc deloc în meniul ei, precum pâinea, orezul și pastele.

“Nu pot să spun că depun efort ca să arăt aşa. E o chestie genetică. Arăt aşa la 48 de ani pentru că o moştenesc pe mama. Am grijă ce mănânc. De fel nu servesc pâine, iar pastele şi orezul nu îmi plac, aşa că sunt excluse din alimentaţie. Fac o excepţie când merg la un restaurant chinezezc”, a declarat vedeta pentru okmagazine.ro.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Un truc la care aceasta recurge este că după ora 19:00 nu mai mănâncă nimic, ci bea doar apă.

”În general, după ora 19:00 beau doar apă. Fac sport, merg la sală, fac multe tratamente corporale, am saună acasă. Când văd că pun kilograme, mă opresc”, a adăugat ea.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR