Categorii: Monden Vedete Romania

Cum îl înşela Bianca Drăguşanu pe Victor Slav în ziua nunţii! Ce mesaje a scos la iveală Adi Cristea

Bianca Drăguşanu a avut o viaţă amoroasă agitată! În septembrie 2013 se căsătorea cu Victor Slav, însă ziua nunţii nu o va uita niciodată.

Cum îl înşela Bianca Drăguşanu pe Victor Slav în ziua nunţii!

Fostul partener al blondinei, Adrian Cristea, a scos la iveală mesajele primite de la Bianca chiar în ziua în care aceasta îşi unea destinele cu Victor Slav.

Adi Cristea a fost invitat la o emisiune tv, unde a arătat toate sms-urile de la Bianca Drăguşanu.

”Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă, scria vedeta tv.

În schimb, fostul fotbalist s-a arătat încântat de ce îi scria Bianca Drăguşanu: ‘‘Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine”. 

La câteva luni distanţă, Victor Slav a anunţat că divorţează, după ce Bianca Drăguşanu a plecat cu Adrian Cristea la Paris, la câteva zile după Revelion.

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Aceasta explica atunci că soţul ei, Victor, şi ea se aflau într-o ”pauză”, mărturisind că aveau o căsnicie tensionată.

A fugit cu fostul iubit la Paris, deşi era măritată

“Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva vreme. Noi eram despartiti, dar nu oficial. Aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. E omul care m-a iubit cel mai mult si pe care am sa il iubesc toata viata mea. (…) Omorati-ma, pentru ca sunt o idioata!”, spunea Bianca Drăguşanu.

Bianca şi Victor Slav s-au împăcat şi despărţit de mai multe ori, în cele din urmă, cei doi alegând să pună punct definitiv relaţiei. Au împreună o fetiţă.

Victor Slav nu s-a mai recăsătorit, însă blondina s-a măritat a doua oară anul acesta, în vară, cu Alex Bodi. Însă nici această căsnicie nu a durat, pentru că Bianca a anunţat că divorţează după doar 3 luni de mariaj.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR